Хочу бути н жною,

Хочу бути ніжною,
Хочу бути справжньою,
При цьому успішною,
До близьких уважною.
Хочу бути сонечком,
Ніжно зігрівати,
Хочу в світ долонь твоїх
Кожний день пірнати.
Хочу негасимого,
Палкого кохання,
Хочу чути справжні,
від душі зізнання.
Хочу стати зорями –
День твій починати,
Хочу невагомості,
До зірок  дістати.
Хочу стати ніжною,
Хочу стати справжньою
І нарешті скинути
З серця свого лати…


Рецензии