Ти моя жадана...

Ти моя жадана, пристрастю сповнена -
Ти така в світі одна!
Ти пробігаєш по нервам оголеним -
Поштовх у серці луна!
 
Падають зорі – бажання палаючі
Збудуться - в це ти повір.
Я поринаю в твої очі сяючі,
Пристрасті сповнений зір.
 
Ти моя бажана, долею дадена –
То вже не справа людей.
Всесвіта кодом мені ти загадана -
Сяйвом жагучих ідей.
 
Приймеш Лариса красунею піхвою
Натяг мого чаклуна.
Будеш моїм ти коханням і втіхою
Хто я  - ти скажеш сама.


Рецензии
Такі тексти оправдовують Ваше псевдо!

Василь Кузан   05.01.2012 12:11     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.