Лише Ти

Нічого без Тебе не знаю, не вмію
Чинити без тебе усе, як належить;
І суті життя свого не розумію,
Не там, де потрібно, протоптую мЕжі.

Все точно і чітко в житті розставляєш:
Не пізно й не рано, а вчасно все робиш.
Усе необхідне в житті посилаєш
І вірно та віддано Ти мене любиш.

Бо Ти не людина, Творець Всемогутній,
Всевладний, всесильний і вічний Господь.
Ти зАвжди усюди зі мною присутній.
В моєму житті Ти прославлений будь.

До Тебе несу всі тривоги, надії-
Відкрите для Тебе все серце моє.
Усі сподівання і всі мої мрії,
Господь, направляй Ти у русло Своє.

Мій Друг і Учитель, Порадник, Втішитель,
Міцна скеля серця навіки мого,
Лиш Ти моє щастя і доля навіки.
За це будь прославлений Бог і Господь!


Рецензии