Час 1де

Час іде, біжить, летить...
Та настане світла мить
Зустрічі з Христом Ісусом.
І відійдуть всі спокуси,

Біль відійде назавждИ,
Якщо з Богом будеш ти.
Тож, мій друже, не вагайся,
В Божі руки ти віддайся,

Христа в серце ти впусти-
Через Нього вічно ти
Будеш з Богом проживать
І Його лиш прославлять.

Пекло, сатану зборов
Божий Син, коли прийшов
Із небес святих на землю-
Смертю смерть він поборов.

Тож всі разом:" Слава Богу!"-
Скажемо і у дорогу
Вирушимо ми разОм
З нашим Господом Христом.


Рецензии