Техасське лiто

Дiвчина, я дарую тобi
Cвiжiсть Техасських просторiв
Та закилимне кохання...
Просто намагаюсь
бачити лiто
З-за твоїм
Кав'яним волоссям -
I не можу.
Дiвчина, схаменiли ноги,
Тягнуть в осiнь
Дуже.
Та твоїм веснянки,
Немов крiшки печiва
Пiсля снiданку -
Нагадують лiто.


Рецензии