середина червня
від них я давно не знаю порятунку.
мене лякають ваші проблеми;
в мене їх немає - я викидень системи.
звукові хвилі хвилюють хвилями
роблять мене і мене щасливими.
сьогодні - сонце,а завтра - град
несправедливих твоїх порад.
вітер дує в гниле вітрило-
твоїх проблем невтомне мірило.
моїх проблем невтомне мірило.
скоріш дописати б це чергове мило.
Свидетельство о публикации №111061207530