Струна Безмежжя
Безмежжя подих у очах.
Відтіль що рине невідомо,
Які заграють почуття.
Вона була – струна Безмежжя,
На скрипці таїнства буття,
А він – пройшов скрізь часа межі -
Творити музику життя.
На скрипці може виконавець,
Створити безліч нам світів.
Від деміургів той посланець
До тебе щастям прилетів.
Свидетельство о публикации №111061207209