З др1бниць

З дрібниць складається усе наше життя:
Із посмішки, із погляду, із слова,
Із вдячності, простого співчуття,
Із зустрічей, розлук - це всім відомо.

Тож будьмо щирими, уважними завжди
В дрібницях щонайменших і у слові,
Щоб ближнім не чинили кривди ми
І рани щоб не ятрили Христові.

Господь хай пробуває в нас завждИ
І вічне невмируще Боже Слово.
Ісус - наша надія і життя;
Він непохитна і міцна основа.

Отож давайте кращими ставать
Й мінятися, зростаючи духовно,
В образ Христа на протязі життя,
Щоб потім жить в Єрусалимі Новім.


Рецензии