Виб1р

Дається вибір:пекло а чи рай?
Дається вибір: сатана чи Бог?
В який підеш ти після смерті край:
У вічну радість, де нема тривог,

Ні смутку, а ні сліз, переживань,
Де вічний спокій дасть Господь тобі?
Чи через безліч всіх своїх вагань
Підеш від Бога й будеш у пітьмі

Страждань постійно, вічно, кожну мить?
Бог дає вибір. Вибери ж Любов.
Твоє життя Господь може змінить
Й очистить від гріхів Христова кров.

Відкинь вагання. Місце дай Христу
У своїм серці, щоб Він в ньому жив.
Скажи молитву щиру і просту.
Господь бажає, щоб Йому служив.


Рецензии