Моя бабуся б льше не сп ва...

Моя бабуся більше не співає,
Вона пішла від нас, її немає...
Зірницю спогадів взяла з собою.
Змережала життя  моє журбою.


Вона пішла, у серці біль лишила.
Стоїть порожньою її хатина.
Бо в ній ніхто вже не співає,
Й духмяний хліб по хаті не гуляє.


Лежить насіння, не посіяне весною,
І припічок, ще білений її рукою….
Калітку з тиха  вітерець гойдає -
Мене  бабуся біля неї не в стрічає…
                12.06.11.
   


Рецензии