120611

Дух святой сошел с небес
Для свершения чудес.
Дал апостолам наказ
Проповедовать средь нас
О всех Божиих делах
На различных языках.
Храм явленье увенчал.
День торжественным тот стал.
В душах обновление.
Наши поздравления!
----------------------------------------------
Дух святий зійшов з небес,
Повідомити людей.
Щоб апостоли могли
Проповідь свою вести.

Різні мови вони взнали
Щоб Христа возвиличали.
Тисячі їх визнавали
Християнинами стали.

День той зараз відзначають
Трієцею величають.
То віншуємо ми вас
У цей гарний літній час!

Spirit svyatoy soshel with heaven
 For svershenyya miracles.
 Dahl apostles order
 Wednesday Propovedovat us
 O God of all delah
 In the language of various.
 Temple yavlene crowned.
 Day was He became solemn.
 In the minds update.
 Our congratulations!
 ----------------------------------------------
 Holy Spirit descended from heaven,
 Tell people.
 To the apostles could
 Sermon their lead.

 Different languages ;;are learned
 To vozvylychaly Christ.
 Thousands of them confessed
 Became a Christian.

 Now that day is celebrated
 Triyetseyu magnified.
 So we congratulate you
 On this beautiful summer!


Рецензии