Плiтки

Я чула, вчора пліткували зорі
Про те, що нова зачіска в трави.
Про те, що колір змінює свій море,
І в кораблів зриває прапори.

Я і сама пліткарка безнадійна.
Дівочий вирок, сенс жіночого буття.
Я молода, щаслива, самостійна
Та потребує перцю плин життя.

Мені на вушко квіти шепотіли,
Розповіли секрети лісові.
Я приховати балачки хотіла.
Так важко стримати секрет в собі.


Рецензии