Спробуй дихати в дкрито, без натиску...

1.
Спробуй дихати відкрито, без натиску.
Спробуй вірити зустрічному вітру.
Не виходь за грані прекрасного,
Того, що є саме зараз у світі.

Не питай, чому совість і віра
Не становлять вже еталону.
Не хили підборіддя додолу.
Спробуй все ж таки дихати вільно.

Приспів:
Повторю ще раз: Ти ще маєш шанс!
Не дивись, не треба на інших!
Я не маю прав полонити твій шлях,
Та благаю не вір у реальність!

2.
Спробуй дихати відкрито, без натиску.
Кожен має право на власну думку.
Не давай суспільству знищити твій світ,
Не вважай, що не знайти порятунку.

Не зважай на перешкоди, у долі
Кожен камінь в світі щось та будує.
Тільки знай, що тебе точно почують,
Якщо зможеш сенс донести уміло.

Приспів: 
Повторю ще раз: Ти ще маєш шанс!
Не дивись, не треба на інших!
Я не маю прав полонити твій шлях,
Та благаю не вір у реальність!


3.
Кожна ніч, то невгамовне тремтіння.
Кожен день – для щастя нова сторінка.
Відкидай всі непотрібні морфеми.
А потрібні зразу вміщуй у світло.

Не питай, як жити тобі надалі.
В тебе це і так прекрасно виходить.
Ба не плутай лиш життя з існуванням.
Як звичайно це, нажаль, роблять люди.

Приспів:
Повторю ще раз: Ти ще маєш шанс!
Не дивись, не треба на інших!
Я не маю прав полонити твій шлях,
Та благаю не вір у реальність!


Рецензии