Черемховий безум -розлита есенцiя травня...

Черемховий безум - розлита есенція травня -
І спокій отруїть, і вкине в гарячий нестрим,
І вродить між нами і зустрічі, і розставання,
Незнані багатства своїх і чужих палестин.

Осанна цвітінню! Ми бджоли його злотокрилі,
Розбуджені,
           збуджені,
                раді весняному дню,
Сьогодні з тобою планету Кохання відкрили,
З тобою сьогодні вступили в новітню рідню.

Черемховий безум - вулкан почуттів у природи.
Черемховий безум - і ми у вулкані отім,
Розчулені цвітом, безумству не кажемо "годі!",
Хоч вічність минула й дерева давно в золотім...


Рецензии
Потрясающе! Просто слов не хватает от эмоций,
вулкан чувств, грандиозно описано, талантливо!
Дякую! З повагою!

Мила Московская -Вторая Страница   12.06.2011 00:22     Заявить о нарушении
Дуже вдячний Вам за щирі й приязні слова. Творчих успіхів Вам і добра!

Вячеслав Романовський   12.06.2011 11:46   Заявить о нарушении