плацебо

Зорі сварилися с ніччю
ти лежала у підніжжя гори Ай -Петрі

грала "дівчина із іншого життя "
про твої почуття
я прочитав з конверту .

Так ,я бачив це-
твої вії
опускалися
мов приречені
ховатися у безсмерті цього вечора

ти читала Гете
й тихим вітром прикривала почуття

твоі плечі ,пісні Океан Єльзи ,твої речі
я відкинув все
щоб померти
Бо відверто- ти не грієшь мене .


Рецензии