Кров Христа

Я- грішний!..Грішна!..От і все...
Хто вихід вкаже, дасть пораду?
Христос спасіння нам несе
І над гріхом дає нам владу.

Без віри в Бога, без Христа
Ми мертві духом, грішні, тлінні.
Нас віра у Христа спаса
І кров змива усі провини,

Яку Христос пролив за нас.
Прийнявши муки і наругу,
Він вмер й на третій день воскрес,
Щоб мать можливість бути Другом,

Спасителем для всіх людей:
Для тебе, друже, і для мене.
Відкрий же серце, хай ввійде
Христос у нього, Бог нетлінний.

Він всі простить гріхи твої
І дасть життя із Богом вічне,
Мир Божий , спокій дасть тобі
І удалить весь гіркий відчай,

Очистить серце і думки.
Ісус Христос - жива надія.
Знайдеш спасіння в Ньому ти-
Він душу оживити вміє.

Тож без вагань прийми Христа
У своє серце, щоб омила
Його кров чиста і свята
Тебе і від гріхів звільнила.


Рецензии