В Бож1 руки

Минуле вже пройшло. Минулося вчорашнє.
І зірка більш не світить, з неба впавши;
І згадки хоч і є, та все ж, по змозі,
Нехай вони вам душу не тривожать.

Бо є Христос - теперішнє й майбутнє.
Він кожну мить в житті нашім присутній.
Він обійняти хоче всіх любов"ю,
Обмити від гріхів й очистить кров"ю,

Що пролилась за кожну грішну душу.
Це сталось добровільно, не з примусу.
Бог любить кожного і кожного чекає;
Він всі гріхи до одного прощає,

Хто в щирості все серце відкриває
Й Христу своє життя все довіряє.
Тривогу й сумніви відкиньте. Не вагайтесь
Й у Божі руки повністю віддайтесь.

Лиш Бог єдиний все в житті розставить,
Ніколи не покине й не "підставить".
У цьому світі Бог один надійний-
Він наш Творець могутній і всесильний.


Рецензии