Ти. Але не я з тобою...

Ти так легко увірвався в мої мрії,
Та, на жаль, так і не зміг із них піти.
Я сама собі створила всі надії
І сама намалювала два світи.

Ти так легко увійшов у моє серце,
Але рана досі ще ятрить.
Знала, що кохання це урветься,
Але так не хотіла! Як щемить...

Навряд чи ще зустрінемось. Я знаю,
Що зустріч дуже швидко промине.
Радію я, бо я тебе кохаю,
Щемить, бо ти кохаєш не мене.


Рецензии