Повол минають л та...
І спогади душу тривожать,
До Бога душа поверта
Й збирає посіяну пожать.
Нестримані сльози поллються
Й очистять тебе від гріха,
Й молитви слова мов проснуться,
Ріка каяття не стиха.
І Ангели поруч зрадіють,
Бо Сутність твоя ожила,
І сутінки вже не посміють
Закрити дорогу до світла й тепла.
Мов вогник душа засіяє,
І Всесвіт побачить цей знак,
І Ангельський хор заспіває,
За тебе радіючи так.
23.05.2010 (Троица).
Свидетельство о публикации №111060906219
Муратов Сергей 06.01.2012 11:28 Заявить о нарушении
Вера Цебряк 06.01.2012 23:30 Заявить о нарушении