Гей, блакитний гей

© на музику О. Злотника

Там, де зустрів тебе, кроком землю міряв
Гей, блакитний гей.
Там полюбив, як ти, мої очі сірі
Гей, блакитний гей.
Там полюбив, як ти, мій противний голос
Гей, блакитний гей.
Там ти сказала: „Що ж із тобою буде?
Він – велике „ге”!”

Я щасливий буду, я щасливий буду,
Я щасливий буду, ждатиму гостей.
А його забуду, а його забуду,
А його забуду, ждатиму гостей.
Мусиш все забути, мусиш все забути,
Мусиш все забути, більш мене не „клей”,
Збоченець паскудний, збоченець паскудний,
Збоченець паскудний, гей, блакитний гей!

Галю, тебе люблю, хоч рішуче проти
Гей, блакитний гей.
За мене йди, молю, буде у прольоті
Гей, блакитний гей.
І хоч би як мене домагався вперто
Гей, блакитний гей,
Люба, ми восени на весілля наше
Ждатимем гостей.

Ми щасливі будем, ми щасливі будем,
Ми щасливі будем, ждатимем гостей.
А його забудем, а його забудем,
А його забудем, ждатимем гостей.
Мусиш все забути, мусиш все забути,
Мусиш все забути, більш мене не „клей”,
Збоченець паскудний, збоченець паскудний,
Збоченець паскудний, гей, блакитний гей!


Рецензии