Христос в мен1

Пройшла вже ніч. Проснувся ранок.
Вступа в права майбутній день.
Чи ж із Христом приймеш світанок
І так із Ним весь день пройдеш?

Відкрила очі...Слава Богу!
Христос не спав, мене чекав!
Я місце Духу дам Святому,
Мене щоб вів і направляв.

Немов листок чистий паперу
Цей день, що я прожить повинна.
Та Божий Дух зна всьому міру
І міць моя лиш в Божім Сині.

Чи ж відчуття, переживання
Від мене удалять Христа,
Що є Зоря досвітня, рання,
Моя надія і мета?

Живе в мені Христос і діє,
І Святим Духом наповня.
Він Божий план здійснить зуміє,
Якщо Йому відкрита я.

Як Він і думать, і творити
Навчитись хочу й кожну мить
У серці і життям хвалити
І кожному Христа відкрить,

Кого пошле Господь в дорозі,
Якою йду до Нього я.
Він доведе, бо Він все може-
Живе в мені Він, в Ньому ж я.


Рецензии