У злетi душ...

У злеті душ… У злеті душ
Кохання нашого не руш,
Вчас зупинись і помовчи,
Посидь тихенько, не кричи.

Слова твої, як тягарі,
Вони не з серця, не твої.
Образа? Розпач? Жаль до себе?
Ти очі підведи до неба.

Вдивися в тую далечінь,
Спокійно стане. Відпочинь.
А потім усміхнися, люба,
Ти в мене жіночка негруба.
                08.06.2011

Картинка с Яндекса


Рецензии