залишайся закоханим

залишайся закоханим -це важливо
я вірила у існування кожного простору
у якому літала з тобою
поволі сузір`я жмурило нам очі
в тихій безодні плачуть наші ночі
і хочеться співати тобі
про безкрайність почуттів
синій ,синій колір хвиль
ніжні літери в вірші
кожний подих вороши
прокидайся мимоволі
залишаючи на ковдрі
свій колір
і за кавою по сходах
та кричи
"я залишаюся закоханим
сьогодні й назавжди "
щоб у відповідь почути
"це важливо ,вір мені "


Рецензии