Пошуки Бога

Я прихиляю серце і коліна
Перед Тобою, мій Всевишній Бог;
І дякую за жертву Твого Сина
І за спасіння, яке дав Христос.

Тебе шукаю серцем і душею,
Думками і усим своїм єством.
Твоя натура стане хай моєю,
Щоб зло перемагала лиш добром.

Усе Твоє. Бо що дорогоцінне
На грішній цій сплюндрованій землі?
Від Тебе все й прийти і стать повинні
На Божий суд народи геть усі.

Чого ж шукаю? Хочу Твою святість,
Твою любов і вічну чистоту
Я кожну мить у серці своїм мати
І Твою Божу вічну простоту.

Доступний Ти кожнісінькій людині
Через страждання, жертву, Кров Христа.
Все, що потрібно, Ти даєш єдиний.
Тобі ввіряю всю себе й життя.

Розпоряджайся так, як Сам бажаєш,
Твій голос чути хочу кожну мить.
Теперішнє й минуле моє знаєш.
Я хочу Тобі віддано служить.

Прошу Твого ведіння й допомоги.
Не випускай мене з правиці ні на мить.
Хай за Христом іде моя дорога.
Беру свій хрест. Ось так я хочу жить.


Рецензии