***

Чого ж так тяжко на душі,
З грудей зривається зітхання.
Сьогодні знов зустрів її –
Моє недавнєє кохання.
І серце знову застучало
Шалено, палко, мов уперше,
Коли вона мене поцілувала,
Зробила крок назустріч перша.
Тепер же, бачачи її,
Я згадую всі наші ночі,
Коли я навіть у вісні
Цілую ніжно її очі.
Я розумію, що нічого більш не буде,
Нехай лиш все моє єство
Скоріш її з кінцем забуде!


Рецензии