I even have no right to hurt...

I even have no right to hurt,
One Day or two to sit at home,
 Me it is necessary your garden fine to guard,

 Here again morning arises a dawn
 And I eternal take up a post,
 As hour, the ascetic or the monk
 All time to service I devote.

 Also there is no rest minutes to me,
 I cost on an input, As the guard heavenly
in the silk reservation With a sword in hands
 Conducted by a muse soaring in a firmament,

I even have no right to hurt,
One Day or two to sit at home,
 Me it is necessary your garden fine to guard,

 Whose light has captivated me, ,
 In reins of government my reason,
 With restrained has destiny,
 Has not pushed away refusal.

Where only I as a monument cost,
an input  All also towering before
 All also is devoted to your business, And
 a muse that soars above a firmament

I even have no right to hurt,
One Day or two to sit at home,
 Me it is necessary your garden fine to guard,

Я даже не имею никакого права повредить,
 День или два, чтобы сидеть дома,
 Меня это необходимо ваш сад, прекрасный, чтобы охранять,

 Здесь снова утро возникает рассвет
 И я вечный поднимаю пост,
 Как час, отшельник или монах
 Все время, чтобы обслужить я посвящаю.

 Также нет никаких минут отдыха ко мне,
 Я стоил на входе, Как охрана, небесная
 в шелковом резервировании С мечом в руках
 Проводимый музой, взлетающей в небесном своде,

 Чей свет очаровал меня,
 В уздах правительства моя причина,
 Со сдержанным имеет судьбу,
 Не отодвинул отказ.

Где только я как стоимость памятника,
 вход Все также возвышающие прежде
 Все также посвящены вашему бизнесу, И
 муза, которая взлетает выше небесного свода


Рецензии