Почни 1з себе

Як інших хочеться міняти!
А Слово нас навчає,
Що з себе мушу я почати
Й альтернатив немає.

Почни із себе, друже мій,
Почни із себе сам,
Щоби ввійти тобі в святі
І чисті небеса.

Ти не тримайся за гріхи
Наче малюк за маму,
І житимеш, як Бог нас вчить,
В житті ітимеш прямо.

Ніяких збочень, косини-
Все це не славить Бога,
Бо Він є правда і життя,
Він є пряма дорога.


Рецензии