I бiль мине, i самота мине...

І біль мине, і самота мине -
Своїм коханням урятуй мене!

Я стільки літ ішов тобі навстріч
В облудний день, у горобину ніч.

Йшов крізь терни, пустелі сиві, сніг,
Ішов до тебе навіть уві сні.

І не спинявсь, а стільки було зваб...
Лиш інколи тебе тихенько звав -

Піснями озивались солов'ї.
Ти ж не зважала на слова мої,

Хотіла чути іншого тоді...
Спливли літа по молодій воді.

Яка безжальна в почуттях зима!
Залишилася з донькою, сама.

А я до тебе все іду, іду
На радість, а хтось скаже, на біду.

Одне лиш знаю: самота мине,
Тебе врятую або ти - мене.


Рецензии
Все,що прочитала - якесь притаманне мені, якесь бентежне все, наче, своє.Знаходжу багато,що переплітається із моїм.Було приємно у Вас.
Творчого злету, всіляких доброт та чеснот цього світу!

Ольга Прудиус   01.08.2011 20:11     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.