Я хочу знати

Я хочу знати Твою волю,
Мій Бог, Господь Всесильний,
Щоб це було не тільки словом,
А кожну мить на ділі

Все виявлялося й душа
Була правдиво-чиста,
Щоб світло, ніжність, доброта
І святість урочиста

Наповнили усе єство,
Усі думки, бажання,
Щоб волю Господа свого
Сприймала без вагання

Й виконувала у ту мить,
В той час, як Бог назначе,
Щоб у житті сприймала біль,
І радість, і невдачу

Завжди спокійно і без сліз,
Щоб зносила все стійко
І не впадала у відчай,
Коли буває гірко,

Коли здається, що усі:
І вороги, і друзі
Відкинули й знаходяться
У спільному союзі.

Нехай відвернеться весь світ,
Нехай плює, сміється,
Та знаю, що мій Бог Господь
Мене не відречеться.

Він витре сльози, зніме біль
І спОкоєм обійме,
Бо Бог в обіцянках Своїх
Завжди буває вірний.

Він не людина та, яка
Наобіцяє "гори",
А незабаром наплює
У душу і очорнить,

Відмовиться від своїх слів,
У всьому звинуватить.
Господь правдивий і тому
Неправди Він не терпить.

Тож і думки, і почуття
Хай правдою сіяють.
Тебе я, Господи, люблю
Й Тебе благословляю.


Рецензии
Дай Бог вам твердості в вірі.
Дякую.

Левиа   04.06.2011 22:51     Заявить о нарушении
Спасибі, Валю! Взаємно!!!

Ольга Назарова7   04.06.2011 22:53   Заявить о нарушении