розфарбуй св т

дівчино, слухай, все буде. довірся
і линь по життю, як по морю кораблик.
на благання такі майже кожен повівся б.
ти просто іди чи біжи - ти ж не равлик.

дівчино, слухай, забудь вже про нього.
досить думок, заготовлених речень.
краще за тебе немає нікого.
тож не сиди, а готуйся до втечі.

дівчино, мила, благаю, прокинься!
надто втомилися твої блакитні,
сумом замочені, димом засушені,
очі, в минулому ніжні й тендітні.

дівчино, прошу, не треба страждання.
як довести тобі марність минулого?
кожен наступний чекає зізнання.
твій світ новий. тож іди - розфарбуй його.


Рецензии