Благослови Господь нашу краiну...

Благослови Господь нашу країну,
Дай пережити не найкращi днi,
Благослови славетну Україну,
Хай щастям розквiтає на веснi.
Засяє наче сама ясна зiрка,
У зодiаку найзаможнiших держав,
Щоб сподiванням не було так гiрко,
За владу,яку твiй народ обрав.
Благослови Господь святу землицю,
Щирi серця,що вiдданi до слiз,
Хай мрiєю летить неначе птиця,
Дзвiнкою пiснею лунає скрiзь.
Дай Боже подолати негаразди,
I вiдшукати шлях новий у млi,
Щоб поважали всi i Всесвiт заздрив,
Благословеннiй Українi на землi.


Рецензии