Моя ти пташко-соловейко

Моя ти пташко-соловейко,
Моя ти рідна і рідненька!
Моя ти гарна і чудова,
Моя ти Mавко загадкова!

Моя ти чудна і чудесна,
Моя ти янголка небесна!
Ти – зоре, зоре моя ясна!
Ти – доля, доле моя красна!
Моя слабенька і рішуча,
Моя ти ніжна і колюча!


Рецензии