***

Сто днів з тобою!
Сто днів без тебе!
Все бачать люди ,
Все бачить небо…

Ти – невблаганна!
Ну що ж тут вдієш?
Мене не любиш,
Мені не віриш;

Ти - невблаганна,
Ти - незбагненна!
Занадто гарна,
Занадто вредна!


Рецензии