***

***
Ну чому ти така погана,
Ну чому ти така жорстока?
Я кохаю тебе без тями,
А ти навіть не кажеш ока!

А ти зовсім мене не чуєш,
Навіть бачить мене не хочеш;
Ти за мною ще засумуєш -
Серед ночі…


Рецензии