позавчорашн

Узгодженість дій. Хочеш – мрій,
Хочеш – викресли мене сьогодні зі свого життя.
Знаєш, биття лобом об стіну
То лиш половина того що МИ маєм зробити.
І не треба вчити мене жити.
Вчорашнім, теперішнім… неважливо
Доволі мило ховаю емоції.
Порція холоду замість десерту.
Я відправила літо в конверті,
Я лишила осінь у спогадах,
Я не потребую більше нічого.
Нестерпно коле у області серця.
Спали наші фотографії сьогодні увечері.
Щоб ми були готові до втечі від себе.


Рецензии