Як до грудей торкавсь губами...
Вони злітали голубами!
І там тужавіли, хмеліли,
Стогнали солодко і мліли.
А хвиля билась в берег тіла...
Ти ж випливати не хотіла
З пучин морських, того прибою,
Де ми змагалися з тобою,
Де розгубились будні, драми
У злеті душ із голубами...
Свидетельство о публикации №111060105304