Не можу забути
Біль замінив кохання,
А може, від себе втеча,
Чи просто моє бажання...
Я хочу його забути,
Повернути час назад,
Щастя своє набути,
Та в душі листопад.
Я хочу забути, не вмію,
Я хочу змінити себе,
Та від погляду його тлію,
Так полонив мене.
Свидетельство о публикации №111060104025