залишки почутт в
плачу за тобою кожен день
я тебе колись запам'ятала
і не знаю що робити тепер
я тобі завжди і все прощала
вірячі Що мене любив
за тобою брехні не помічала
і я думала що ти мене любив
але вона була тобі дорожче
і з нею вечорами ти ходив
і приходив до неї пізно вночі
ночами ти її любив
я мрію нашу зберігала
тобі довірилася знову
я кожен день тобі кричала
зрозумій я не люблю іншого
а я завжди і все прощала
і було дуже боляче мені
я просто кожен день шукала
звичайної щирої теплоти
я не забуду твої очі
твій голос, запах, і тобі
я буду згадувати кожною ніччю
як ми гуляли на зорі
Свидетельство о публикации №111053108430