У садочку
Стелився плющ у моїм садочку,
А я в рідного у батька -
Любимая дочка!
Зірвала плющ,свій садок прибрала,
Зірвала плющ, свій садок прибрала.
Не чекала, не гадала -
Долю зустрічала.
Плела косу та й вінки сплетала,
Плела косу та й вінки сплетала.
А як сонечко спустилось -
Хлопця обнімала.
Стелився хміль у моїм садочку,
Стелився хміль у моїм садочку,
А я в рідного у батька -
Любимая дочка!
© Copyright: Ольга Чёрная Форсова, 2008
Свидетельство о публикации №1809301931
Свидетельство о публикации №111053102790