Печiво на снiданок

Бавовняний Юкон
Замiсть аорти.
Я буду шукати там
Свого Лорку.
Я дивитимусь,
Як усiм важко,
А менi лише пляшки
З слонових кiсток
Та купу печiва
На снiданок.
Так я щаслива
Та безтурботна...
Так я самотня та самобутня.


Рецензии