Снiднiсть внутрiшня

Лiкуй мене
Щастям,
Пiгулками
Нащо?
Я...
Я хочу, не можу
Тебе догукатися.
Ти хворiєш на СНIД
Поморанчево-внутрiшнiй,
Iмунно-нелюдний.
Моя хвороба тут нi до чого.
Я хочу зараз
Роздерти тебе до шлунку,
Та побачити,
Чим ти дихаєш
Кожного ранку.


Рецензии