екраннiсть

Моє тчк,
Як твоя плiвка-
безантрактна,
А я нiяк не можу звикнути
До безконтактного листа
В екранi.
Менi байдуже,
Де твоя Антарктида.
Я мушу бачити диво
Саме тут, де нема
Твої зелено-пошкоджених
Вiй
Афро-вiтрами.
Не можу, вибач...
Я-телеграмна,
А ти й далi
Розмовляй з екраном.


Рецензии