Пошкарубленi руки

Тепло тодi,
Коли ластiвки дихають
Глибиною неба...
Та що там!
Менi хочеться цiлувати
Твої руки,
Як те робили чоловiки
Вдавнину.
Пошкарубленi руки...
Вони рiжуть губи,
Немов ножицi -
З-за цiєї бiлизни
Фарфоростi.
Я замiсть дихання
Цiлую руки судорожно
Та плачу,
Що не бачать очi.


Рецензии