Мигдаль

Линь...
Поки поруч мигдаль.
Я малюю мигдальне волосся
Хною
На обидвi долонi
Густого суцвiття.
А в тебе запертi очi
На мiльйон п'ять ключiв.
Та менi байдуже,
Я танцюю пензликом -
Поморевим,
Як ти й просив -
Опiвночi.


Рецензии