шпротнiсть

Менi зайвi твої -
незабрудненi,
Незакресленi,
Але консервованi,
Як шпроти -
Погляди.
Писав би краще
На шпалерах
Мрiї.
Булоб трохи iдейнiше
Та зручнiше
В полiтико-слизькому
Мiстi,
Де я закидаюсь
Фарбами
Стиглостi.
Будь ласка, дай менi руку
Я не злiзу...


Рецензии