першомовне

Монгольське сонце,
Iнтегральнiсть свiту -
Мого неба, мого вiтру...
Я там, де птахи
Грають в шахи;
Я поруч з морем,
Що ковтає аспiрин
Моїх прохань та
нездiйсненних мрiй...
Я поруч
Чуй лише бурхливiсть
Потужних вiй,
Похмурих хвиль.
Я поруч.


Рецензии