Успамiн аб вяселлi

Мая матуля нiбы просiць рады -
Сядiць маўчкi. Я бачу першы раз.
Як мацi - крок! - зыходзiць з той пасады.
Што белiць скронi ёй ўжо доўгi-доўгi час.

Прабачце, мама, што дачка (не хлопец!)
Пайшла ад Вас з вусмешкай на вачах...
Вiншую: Вас цяпер мне не адорваць
Анi пакутамi, анi слязьмi ў начах.

Мой кепскi вершык атрымаўся выпадкова,
Адказвайце хутчэй - як Вы ды дзе Вы там...
Ну а ў маiм жыццi ўсё добра, ўсё ладкова,
Таго ж дарэчы пажадаю Вам.


(Простите за возможные ошибки)


Рецензии