***

Втеча. Біг. Крикливий колір.
Погляд. Лід. Кінець історій.
Сила. Впевненість. Падіння.
Крок вперед. Вогонь. Горіння.
Тиша. Крик. Забуте слово.
;Спокій. Вічність. Крапля крові.
Забуття. Жахливий ризик.
Небо. Мрія. Подих блиску.
Розпач. Страх. Единий дотик.
Місяць. Вітер. Порох долі.


Рецензии