В1н з нами

Де б не знаходилась, Він скрізь завжди зі мною.
Нема ні перепон, ні таємниць
Тому, Хто став надією живою
І дав духовну силу, владу, міць.

Мій Бог любов є вічна, безумовна.
Він знає сутність грішну всю мою,
Та я оправдана й обмита Христа Кров"ю
Й Христос свободу дав мені Свою.

Нема такого , не було й не буде,
Хто обійма весь світ й його трима.
Лиш Бог живий,а не звичайні люди,
Веде, керує всим і направля.

Творцю можливе все- і неможливе,
Та Він затримує поки Свої жнива,
Він вірний до кінця і справедливий.
Йому належить слава, честь, хвала!


Рецензии
Амінь.Дякую.

Левиа   29.05.2011 23:49     Заявить о нарушении