Вечеря Господня причастя

Кусочок хліба і ковток вина...
Здавалося б: що може буть простішим?
Та в цьому мудрість Божа й глибина,
Що є для дітей Божих найціннішим.

Той хліб святий нехай ввійде у плоть
І стане Тілом праведним Христовим,
Вино нехай очистить нашу кров,
І стане праведною і святою Кров"ю.

Яка по жилах наших потече,
По всьому Тілу, по усіх клітинах,
Щоб дружно йшли усі плече-в-плече
І Духом були з"єднані єдиним.


Рецензии
Так тіло і кров Іісуса
найважливіше для християн.

Левиа   29.05.2011 23:46     Заявить о нарушении